sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Arkistojen kätköistä (LUE)

Hei!
Tuo Iidu-Liinu oli meillä keskiviikkona ja puuhailtiin vähän sitä sun tätä. Kuvattiin mm. Kuvatarina-saagaan thö Grande Finale. Monikaan lukija ei todennäköisesti muista sitä, sillä edelliset osat kuvattiin huhtikuun aikoihin. Silloin Chikakolla ei ollut obitsua, uusia silmiä eikä uutta peruukkia, Kaedella oli vanha peruukki eikä Senaa ollut, ja luulimme, että saan hänet vasta jouluna. Nukkejemme seikkailut toki jatkuvat viimeisenkin osan jälkeen, mutta fantasia-osion sijaan keskittyvät tarinat enemmälti romantiikkaan ja komediaan. Silti nukkejen erityiset piirteet SÄILYVÄT. Ennen viimeisen osan julkaisua, saatte luvan tutkia arkistojen kätköistä vanhat osat. Alla linkit kyseisiin osiin:

HUOMIO!

Vanhat osat ovat ikivanhoja, joten laatu on jostain pusikosta ja juonikin ehkä vähän pakotetun laista. Itseäni hävettää niitä katsoa, mutta muodostakaa toki oma mielipiteenne. Teidän on TÄRKEÄÄ katsoa ja lukea linkatut osat, sillä muuten ette tajua hölkäsen pöläystä finaali-osasta.

Linkit:


Kommentteja ja mahdollisia kysymyksiä kommenttiboxiin, kiitos.


Rakkaudella: Siiri & nuket

~

3 kommenttia:

  1. Toi Sawaka tai mikkä se nyt onkaaan näytti olevan aika pilalle kustomoitu,sen naama kiilsi...ja no muutenkin ;I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että olet tuota mieltä Ystäväni nukesta. :(
      No, jokaisella tietty on oma mielipiteensä. ;)

      Poista
    2. Lovely Nyappy: Nuo jaksot ovat tiedätkös puoli vuotta vanhoja! En ollut saanut käyttööni mattalakkaa vielä silloin, ja kun sen sain, en osannut kunnolla käyttää sitä. Myös _kamera_ vääristää sitä! Ja minä olen siis se Sawakan omistaja, ja toi tais olla mun toka kustomi. Sawakalla on ollut monet meikit noitten jälkeen, joten kivasti sanottu että Sawaka olisi"pilalle kustomoitu". Ja tiesitkös, että on ihmisiä jotka lakkaavat nukkejensa naaman kiiltävällä lakalla? Esimerkiksi useiden Blythe-nukkejen kasvot ovat kiiltävät, jo ihan stockina. Ja monilla nukkeilijoila on ollut ihan Pullippejen kanssa ongelmia tuon kiiltämisen kanssa. Että turha tulla mulle sanomaan, koska tiedän hyvin että Sawakan naama kiilsi silloin kauan aikaa sitten, ja tiedän myöskin sen, että nukkeni ei ole pilalle kustomoitu.

      Poista

Kommentit piristäisivät päivääni. ;)